Våra tjänster

Nybyggnation i lösvirke

Nybyggnation av lösvirkeshus, garage, förråd, fritidshus etc. Vi erbjuder lokalt platsbyggda hus efter dina önskemål och krav. Vi har lång och bred erfarenhet av nybyggnation i lösvirke.

Med vårt eget husmärke Lindö Hus får du en paketerad helhetslösning med hög flexibilitet. Vi jobbar efter din ritning men kan också hjälpa dig att utveckla en ritning från grunden.

Läs mer här

Byggservice & Renovering

För dig som privatperson erbjuder vi alla möjliga typer av renoveringar. Oavsett om det handlar om golv, badrum eller totalrenoveringar av villor och fritidshus finns vi med varje steg på vägen.
 

Vi erbjuder också byggservice med snabba insatser för lokala fastighetsägare. Vi har stor erfarenhet av detta och är vana vid att gå in i pågående verksamheter och utföra arbetet på ett sätt som inte stör verksamheten.

Läs mer här

Plattsättning & Badrum

Vi jobbar både med plattsättning och badrumsrenovering med våtrumsbehörighet samt övrig plattsättning i husets övriga rum. Utöver detta kan vi kan vi också hjälpa till med enklare murning och putsarbeten.

Läs mer här

Tak & Fasad

Denna tjänst inkluderar både takrenovering och kompletta takbyten där vi river bort det gamla taket och sätter upp nytt. Vi på Lindö Bygg jobbar främst med tegel- och betongtak men samarbetar med skickliga plåtslagare som kan hjälpa dig som vill ha plåttak. Fasadarbetet vi erbjuder riktar sig främst mot villaägarna som behöver hjälp med byte av träpanelen på husen.

Läs mer här

Tillbyggnad & Ombyggnation

Tillbyggnader av villor, fritidshus och liknande. Vi hjälper till med tillbyggnader på allt från 10 till 100 kvadratmeter. Vi erbjuder både utbyggnader och takhöjningar, alltså både tillbyggnad utåt och uppåt. 


De ombyggnationer vi gör handlar om invändiga och utvändiga förändringar som håller sig inom de befintliga ramarna. Det kan till exempel handla om rivning eller tillbyggnad av innerväggar.

Läs mer här

Köksbyten & Köksrenovering

Vi gör framför allt totala köksbyten men kan även hjälpa till med mindre köksrenoveringar. Vi river ut och sätter in nytt kök, ändrar väggar ordnar med måleri och lägger golv. Vi erbjuder med våra köksrenoveringar ett helhetskoncept där vi tar in elektriker, rörmokare och målare för att du ska slippa dra i flera olika trådar vid ditt köksbyte.

Läs mer här

Fönster & Dörrbyten

Vi hjälper dig med allt från enstaka fönsterbyten till en totallösning för hela huset. Vi byter ytterdörrar, altandörrar och alla typer av fönster.

Läs mer här

Altaner & Uteplatser

Vi bygger och gjuter pooler samt bygger pooldäck, altaner och uterum. Allt för att du ska kunna skapa en harmonisk uteplats för hela familjen. Vi erbjuder även staket, plank och plattor.

Läs mer här