Din lokala husleverantör

Ett stort fokusområde för oss är nybyggnationer, specifikt lösvirkeshus. Eftersom det är en så stor och viktig del av vår verksamhet valde vi för en tid sedan att skapa vårt eget husmärke, Lindö Hus. Genom Lindö Hus får du som kund hjälp att bygga just ditt drömhus. Det är en helhetslösning där vi sätter ihop ett skräddarsytt paket för ditt husbygge.

När vi bygger nya hus använder vi oss av lokala samarbetspartners och leverantörer för att värna om marknaden i vårt närområde. Vi vill ta det lokala husbygget till nästa nivå. 

En del av Lindö Bygg

Husleverantören Lindö Hus är en del av byggföretaget Lindö Bygg. Byggföretaget hjälper privatpersoner så väl som fastighetsägare med byggprojekt i både stor och liten skala. Med ett brett tjänstesortiment och lång erfarenhet av byggbranschen erbjuder Lindö Bygg en helhetslösning och ett resultat av högsta kvalitet.

Lindö Hus blev till för att vi såg ett behov av en lokal husleverantör som är med från ritning och koncept till färdig bostad. Vi vill vara en helt fristående husleverantör som erbjuder en miljövänlig och platsbyggd lösning som värnar om klimatet. Med unika och organiska hus gör vi samhället lite vackrare.