Om oss

Ett traditionellt byggföretag med modernt tankesätt

Lindö Bygg grundades 2016 här i Norrköping. Vi utför framför allt jobb för privatpersoner i villor lägenheter och andra typer av hem. Vi har några lokala fastighetsägare som vi hjälper med byggservice och renoveringsjobb. Det är just den här marknaden vi vill vara på. Vårt fokus är att hjälpa hemägare och lokala fastighetsskötare att göra Norrköping lite finare. 

Företaget ägs och drivs av Robert Karlsson. Robert är en snickare med yrkesbevis och 20 års lång och gedigen erfarenhet. Vi har sedan företaget startades levererat många lyckade projekt till nöjda kunder. Teamet på Lindö bygg har tillsammans bred kompetens och erfarenhet från den lilla byggfirman till de stora rikstäckande byggföretagen.
 
Vi må vara ett ungt företag men vi har lärt oss det vi kan av erfarna hantverkare. När vi kombinerar den kunskapen vi besitter med våra stora visioner för framtiden får vi ett traditionell byggföretag som delar den moderna världens krav på kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Du som kund kan förvänta dig en trygg och pålitlig aktör som alltid levererar högsta kvalitet på ett serviceinriktat och personligt sätt.

Vårt erbjudande

Stort utbud av tjänster

Vi utför arbeten inom trä, betong och plattsättning. Allt från mindre renoveringar, badrumsrenovering till större tillbyggnationer och hela lösvirkeshus.

Brett kontaktnät

Vi erbjuder byggservice och byggentreprenad med ett brett kontaktnät av samtliga yrkesgrupper som ex rör, el, mark, målning m.m.

Certifierat & Hållbart

Vi är medlemmar i Byggföretagen och utvecklas med det moderna byggandet och dess krav på kvalitet, miljö och säkerhet. Vi har även BKR våtrumsbehörighet.